Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Finn Frandsen
Foto: Finn Frandsen

Fransk luksus. Mathias Nørregaard har tidligere holdt franske landkyllinger, men dette er hans første Bresse-kyllinger. De tager hele fire måneder om at blive store og slagteklare – men kødet regnes for noget af det fineste inden for fjerkræ.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Snart kan du købe din kylling lige fra stalddøren

Kæmpe fremskridt, siger hobbyavler. Men andre frygter for fødevaresikkerheden.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

I Mathias Nørregaards drivhus i udkanten af Gørløse går 60 små gule uldtotter rundt og skraber i jorden. Kyllingerne er af typen Bresse, en 500 år gammel race, der anses for den fineste franske kylling.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden