Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Michael Holst
Foto: Michael Holst

Fedt. Det er det intramuskulære fedt, som gør Kobe-kødet så berømt. Det er helt hvidt, lugter ikke, og så har det en meget lav smelte temperatur, som viser sig ved at fedtet løber, når man presser en tommeltot mod det.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Japans sagnomspundne Kobe-kød kommer til Danmark

Noget af verdens dyreste kød er på vej fra Japan til Danmark for at blive solgt på restauranter.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

En af verdens mest mytiske og eksklusive fødevarer er på vej til Danmark.

Kampagnetilbud: Prøv 3 måneder for 299,-

Få den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden