0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Price, Puglisi og Heiberg: Sådan skal du lave jomfruhummer

Jomfruhummeren er en af de mest delikate skaldyr på danske breddegrader, hvis den altså bliver tilberedt korrekt. Lige nu er det højsæson.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Godnat. Jomfruhummere bliver oftest fisket om natten, da det er her de kommer ud af deres huler. Kun om vinteren bliver de også fisket om dagen - ingen ved hvorfor.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst