0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Ambitionerne buldrekoger stadig hos 70-årig gastronomisk godfather

Selvom kokken Michel-Patrick Michaud fylder 70 i dag, koger de gastronomiske ambitioner fortsat.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Finn Frandsen
Foto: Finn Frandsen

Ambitiøs. Er der noget, som gennemsyrer Michel Michaud, så er det hans ambitiøse tilgang til gastronomien. Og han er ikke bange for at lade en tallerken flyve gennem køkkenet for at understrege dette.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Ringer man rundt til den nuværende generation af topkokke og spørger, hvem der har betydet mest for dansk gastronomi, vil ét navn gå igen – Michel-Patrick Michaud .

For at forså hvorfor, skal vi en tur tilbage til 1971. Dengang hvor René Redzepi endnu ikke var født.

På restauranterne flød fløderanden fra køkkenerne, og michelinguidens sekretariat i Paris ville få et grineflip, hvis du antydede, at Danmark havde nogle restauranter, der var værd at rejse efter. Sandsynligheden for at en fransk michelinkok ville slå sig ned i et dansk restaurantkøkken, var derfor omtrent lige så stor, som hvis Berlinmuren væltede.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce