0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

10 appetitvækkende madprogrammer, du skal streame lige nu

Fantastiske Michelinretter, nørdede eksperimenter, inspiration til hverdagsmaden og en gakket canadier. Her er det bedste mad-tv på nettet lige nu.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Pr, ChefSteps
Foto: Pr, ChefSteps

Appetitvækkende: På YouTubekanalen ChefSteps kan man bl.a. lære, hvordan man sikrer sig at bøffen altid er perfekt 'medium rare'.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Her på madredaktionen er vi vilde med madprogrammer. I alle afskygninger. Kokkeportrætter, madlavningsvideoer, hak-et-løg-på-10-sekunder-tricks og alt muligt andet mellem den gastronomiske himmel og jord.

Herunder har vi samlet 10 af de programmer og serier, vi allerbedst kan lide at se. En del af dem kan streames gratis, og det skal man jo ikke kimse af. Men pas på - man ender med at sidde tilbage med rumlen i maven og mundvand ned af hagen.

Den amerikanske PBS-serie startede sin første sæson med den nu verdenskendte kok og entreprenør David Chang, der står bag et hav af Momofuku-restauranter i både USA, Canada og Australien. Tv-serien giver, som navnet også antyder, et interessant indblik i stjernekokkens tankegang, når han rejser jorden rundt for at opfinde nye retter til sine restauranter. Kan man for eksempel lave katsuobushi af svinekød eller gnocchi af frysetørrede kopnudler? Ja, det kan man, viser Chang med gastronomisk overskud og drenget charme.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce