0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Gastronomisk hæder til kvinderne

Det Danske Gastronomiske Akademi har uddelt dette års diplomer, og kvinderne var i front.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Hæder. Kamilla Seidler har fået et hædersdiplom for sit gastronomsike arbejde i Bolivia. Foto: Casper Dalhoff

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

I lørdags uddelte Det Danske Gastronomiske Akademi diplomer til otte danskere, der i det forgangne år har gjort sig særlig bemærket inden for kokkekunst, fremstilling af kvalitetsfødevarer og madkulturelle initiativer.

Blandt årets modtagere var seks kvinder, hvoraf én – Annette Sørensen fra Hybengaarden i Vensyssel – deler diplomet for en autentisk hybenmarmelade med sin mand Henrik Sørensen.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce