0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Den ægte carbonara

Der er mange meninger om, hvordan en carbonara skal laves, men den her kommer tæt på sandheden.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Alfredo Di Lelio
Foto: Alfredo Di Lelio

Ægte. Opskriften på en ægte carbonara.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Denne opskrift skal læses grundigt, inden den bliver udført. Enhver detalje er vigtig, og det er for resten altid en god idé at læse sine opskrifter helt igennem, før man går i gang, så man ikke får overraskelser undervejs.

Helle har været så heldig, at hun allernådigst fik lov til at overvære tilberedningen af Bettinas carbonara i hendes restaurantkøkken.Derfor er målene faktisk øjemål og dem, Bettina bruger dag efter dag i sin restaurant. Helle har omregnet målene, efter hvad hun så den dag.

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce

Læs mere