0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

5 hjerter til Aalborgs Tabu

Jordskokkesuppen kunne gøre mig til vegetar, hvis ikke kødet på Tabu også var så forbandet godt,skriver Joakim Grundahl.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

fremragende. Den luftigt cremede jordskokkesuppe og nyretapperne, der er badet i røde nuancer, er blandt højdepunkterne på Restaurant Tabu i Aalborg. Foto: Cathrine Ertmann

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det er ikke nemt at have en ambitiøs restaurant i Aalborg. Det mener de på Tabu, som i løbet af få år har måttet sige farvel til de to juniorlandsholdskokke, der kom til byen for at sparke lidt avantgarde ind på byens bistroscene. Aalborgenserne gad ikke spise det.

Aalborgenserne gider heller ikke det der med små portioner, fortalte indehaveren os, så hun måtte modvilligt skrue op for volumen på hver servering. Det fik vi at mærke med en tallerken af årets første stenbiderrogn, der smagte fremragende, men var så generøst skovlet op, at det blev vulgært.

LÆS ARTIKEL

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts