0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Madameldelse: ’Kaviaren’ var så syrlig, at vi lignede spædbørn med citroner i munden

Succesdrengene fra To Øl har fået skabt en god brewpub med fimsede dekorationer og øl, der smager af alt fra pærecider til gedebur.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Thomas Borberg
Foto: Thomas Borberg

Flad. Madanmelder Joakim Grundahl var imponeret over retten med konfiteret æggeblomme i en sovs på gær og ramsløg på en ikke helt brusende aften.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Tobias Emil Jensen, Tore Gynther og Morten Bruun har på rekordtid etableret sig i toppen af bryggebranchen med deres vildt eksperimenterende øl i To Øl, som af flere internationale kendere regnes for et af de bedste bryggerier i verden. Og nu har de forstørret rammerne for deres gæringstanke og trætønder for at invitere spisende gæster indenfor i den 750 kvadratmeter store lagerbygning i Guldbergsgade på Nørrebro, som de kalder Tapperiet Brus.

Det var et scoop for dem at få lokket Christian Gadient ind som køkkenchef, efter at han havde forladt Marchal, som han havde sikret den Michelin-stjerne, de havde i forvejen. Han ville hellere flippe ud uden stive manerer, og det gav To Øl ham mulighed for i bryggeriets restaurant, Spontan.