Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Thomas Borberg
Foto: Thomas Borberg

Ingefær er roden til alt godt - men en hel bog om emnet er lidt for meget, mener anmelder Kjeld Koplev.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Anmeldelse: 170 sider om ingefær er lidt for meget

Ny kogebog lovpriser ingefærens sundhedsvirkninger og viser at det kan bruges i alt fra mysli til spaghetti.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Jeg ved faktisk ikke, hvad jeg skal stille op med denne bog. Ingefær er da en dejlig ting. Ingefær er sundt og brugbart i rigtig mange retter og former. Men 170 sider i storformat giver ikke rigtig mening. Ikke for mig i hvert tilfælde. Og det føles faktisk, som om forlæggerne har haft lidt denne samme oplevelse, da de stod med manuskriptet i hænderne. 89 af bogens 170 sider er nemlig helsidesfotos. Mange af dem er billeder af ingefær i forskellige udskæringer. Absolut dekorativt, men knap så oplysende i en brugsbog.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden