0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Så er det nu, du skal lave hjemmelavet hyldeblomstdrik

Hylden blomstrer og sender dufte ud i haver og hegn. Pluk de hvide skærme og lav dem om til saft.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Mette Mølbak
Foto: Mette Mølbak

I blomst. Skynd dig at plukke hylden før den afblomstrer.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Hjemmelavet hyldeblomstsaft smager milevidt fra den færdige vare i butikkerne. Den vidunderlige, sødlige sommerduft som hyldeblomsterne afgiver bliver her indkapslet i en saft, som kan gemmes i lang tid. Det her en opskrift fra min barndom, som holder år efter år.


Ingredienser:

20 store skærme hyldeblomstsaft

2 økologiske citroner (i tynde skiver)

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter