Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
I blomst. Skynd dig at plukke hylden før den afblomstrer.
Foto: Mette Mølbak

I blomst. Skynd dig at plukke hylden før den afblomstrer.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Så er det nu du skal lave hjemmelavet hyldeblomstdrik

Hylden blomstrer og sender dufte ud i haver og hegn. Pluk de hvide skærme og lav dem om til saft.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Hjemmelavet hyldeblomstsaft smager milevidt fra den færdige vare i butikkerne. Den vidunderlige, sødlige sommerduft som hyldeblomsterne afgiver bliver her indkapslet i en saft, som kan gemmes i lang tid. Det her en opskrift fra min barndom, som holder år efter år.

4 DAGE TILBAGE: Tilbud slutter søndag

Få 100 dage med fuld adgang for kun 299 kr.

Bliv abonnent

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden