»Min favorit-sommerret for tiden er grillede gulerødder med radisepesto«.
»Nye, sprøde gulerødder er så sommerligt, som det kan være, og det er næsten synd at koge dem. I stedet smider jeg dem på grillen, så de bevarer al smagen. Den rustikke, brankede smag passer sindsygt godt sammen med grillet lammekød eller en svinekotelet. Det er vidunderligt om sommeren«.
Sådan gør du:
1. Kom radiseblade, citronsaft, hvidløg og ost i en blender og blend til en lind pesto. Smag til med salt og eventuelt mere citronsaft eller olie, alt efter konsistens og smag. Er pestoen for bitter, kan du med held komme mere ost i.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter
Deltag i debatten nu
Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.
Læs mereEr du under 30 år og udeboende? Få halv pris her
Allerede abonnent? Log ind her