0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Madblogger Mikkel Bækgaards perfekte grillede gulerødder med radisepesto

Madskribent og blogger Mikkel Bækgaard går efter sprødhed og gode råvarer, når han skal lave sommermad.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Mikkel Bækgaard
Foto: Mikkel Bækgaard

Sprødt. Gulerødder på grillen er Mikkel Bækgaards yndlingsopskrift, når det gælder sommermad.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

»Min favorit-sommerret for tiden er grillede gulerødder med radisepesto«.

»Nye, sprøde gulerødder er så sommerligt, som det kan være, og det er næsten synd at koge dem. I stedet smider jeg dem på grillen, så de bevarer al smagen. Den rustikke, brankede smag passer sindsygt godt sammen med grillet lammekød eller en svinekotelet. Det er vidunderligt om sommeren«.

Sådan gør du:

1. Kom radiseblade, citronsaft, hvidløg og ost i en blender og blend til en lind pesto. Smag til med salt og eventuelt mere citronsaft eller olie, alt efter konsistens og smag. Er pestoen for bitter, kan du med held komme mere ost i.

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

  • Thomas Borberg
    <