0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Bill Gates har satset millioner på den perfekte veganske burger - nu er den her

Den har kostet 500 millioner kroner, men så syder den veganske burger også under stegningen, bløder og smager af bøf.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
PR
Foto: PR

Blodig. Et af forskernes mål har været, at der skal sive 'blod' ud under stegningen - faktisk indeholder bøffen en form for hæmoglobin, der også kendes fra dyreblod.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

»Efter den første bid føltes det, som om jeg afsluttede min seks år lange kødfri diæt. Stegeskorpen var tyk og sprød, og jeg oplevede den velkendte salte fede smag, som jeg troede kun kan stamme fra et dyr«.

Sådan beskriver vegetaren Amanda Holpuch, skribent for avisen The Guardian, hvordan det er at spise den højteknologiske veganerburger fra Silicon Valley-firmaet Impossible Foods, der i den forløbne uge blev lanceret for første gang på bistroen Momofuku Nishi i New York. Til 80 kroner inklusive fritter.

Det er ikke en oplevelse, hun er ene om: Siden da er anmeldelserne af den nye veganerburger væltet ud på medierne, og dommen er, at burgeren har fat i den lange ende - mange mener, at den ikke er til at skelne fra ægte kød, hvis man ikke lige vidste det, mens andre mener, at den rammer lidt ved siden af, men stadig det bedste forsøg på at lave veganer-'kød' til dato.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden