»Efter den første bid føltes det, som om jeg afsluttede min seks år lange kødfri diæt. Stegeskorpen var tyk og sprød, og jeg oplevede den velkendte salte fede smag, som jeg troede kun kan stamme fra et dyr«.
Sådan beskriver vegetaren Amanda Holpuch, skribent for avisen The Guardian, hvordan det er at spise den højteknologiske veganerburger fra Silicon Valley-firmaet Impossible Foods, der i den forløbne uge blev lanceret for første gang på bistroen Momofuku Nishi i New York. Til 80 kroner inklusive fritter.
Det er ikke en oplevelse, hun er ene om: Siden da er anmeldelserne af den nye veganerburger væltet ud på medierne, og dommen er, at burgeren har fat i den lange ende - mange mener, at den ikke er til at skelne fra ægte kød, hvis man ikke lige vidste det, mens andre mener, at den rammer lidt ved siden af, men stadig det bedste forsøg på at lave veganer-'kød' til dato.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter
Deltag i debatten nu
Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.
Læs mereEr du under 30 år og udeboende? Få halv pris her
Allerede abonnent? Log ind her