0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Her er fire sydøstasiatiske shakes, du kan mikse i dit eget køkken

Kokken Carsten Kyster hælder et lille stykke Asien ned i forfriskende shakes and stirs.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Columbus Leth (alle fotos)
Foto: Columbus Leth (alle fotos)

Farverigt. Carsten Kyster laver forskellige lækre sydøstasiatiske shakes og læskedrikke.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst