0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Brombæris

Jeg har lavet denne smagfulde brombæris et utal af gange, og jeg bliver lige begejstret, hver eneste gang jeg sætter tænderne i den. Allerhelst topper jeg den med store stykker chokolade eller serverer den som iskoldt tilbehør til en (varm) snasket chokoladekage. Men den smager også vidunderligt helt uden lir.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Maja Vase
Foto: Maja Vase

Koldt. Simpel, men noget så lækker – den hjemmelavede brombæris er fuld af smag.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

4 personer

1. Giv brombær og sukker et hurtigt opkog, og tag gryden af varmen. Tilsæt fløde og mælk. Stavblend massen, og si kernerne fra. Smag til med citronsaft.

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce

Læs mere