0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Videoguide: Få styr på dine østers til nytår

Tommy Lund fra fiskehandleren Hav viser de forskellige typer af østers og hvordan man åbner dem.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Kilde: Politiken / Heidi Skibsted

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

»Østers er ikke bare østers. De smager vidt forskelligt, og nu er folk endelig ved at lære det«, siger Tommy Lund, indehaveren af fiskehandlen Hav, der har til huse i Torvehallerne i København og flere andre steder i byen.

Hav er byens største fiskehandel, og i dagene op til nytår langer Tommy Lund og hans folk i omegnen af 20.000 østers over disken.

»Det er helt vilde mængder i forhold til, hvad jeg kunne sælge før. Folk, der for fem år siden købte 10 østers, køber nu en hel fustage - 50 østers. Det er ikke længere bare noget, man synes, man skal have, det er noget, man nyder. Vi er ved at få franske tilstande«.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts