Den italienske restaurant Forketta har tidligere dannet rammer om en bogcafé.
Foto: Ivan Riordan Boll

Den italienske restaurant Forketta har tidligere dannet rammer om en bogcafé.

Mad

Anmeldelse: Forketta byder på klassisk italiensk mad med enkelte svipsere

I den tidligere bogcafé føler man sig godt tilpas, men pastaen var ikke frisklavet og chokoladedesserten manglede kakosmag!

Mad
FOR ABONNENTER

Pasta gør dig doven og pessimistisk og fylder kun kortvarigt et sort hul ud i din sjæl. I hvert fald ifølge den italienske digter Marinetti, der i 1932 udgav en futuristisk kogebog, i hvilken han erklærede pastaen krig. Fremtidens måltid drejede sig om at sanse, ikke om at blive mæt – det kunne man klare med en pille.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden