Restaurant Naert i København serverer mad, der tager udgangspunkt i det norske køkken og traditioner, og her spiller nationalspisen rømme en fremtrædende rolle. Med sin let syrlige flødesmag er den perfekt til blandt andet nordiske desserter.
Foto: Tommy-lee Winkworth

Restaurant Naert i København serverer mad, der tager udgangspunkt i det norske køkken og traditioner, og her spiller nationalspisen rømme en fremtrædende rolle. Med sin let syrlige flødesmag er den perfekt til blandt andet nordiske desserter.

Mad

Norges svar på skyr er kommet til Danmark

Det syrnede mælkeprodukt rømme bliver lanceret af Thise Mejeri, der håber, at det bliver lige så stor en succes på det danske marked som den islandske skyr.

Mad
FOR ABONNENTER

Sig ordet ’rømme’ til nordmænd i eksil, og de får tårer i øjnene af hjemve. Så længes de efter vafler med rømme, fenalår (saltet og tørret kød) med rømme og rømmegrød, som hører sig til på den norske nationaldag, 17. maj.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce