0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Så nemt laver du din egen gin

Det tager kun 8 dage, så kan du servere din egen gin. Allerede efter 12 timer har du en basisgin, og så begynder den sjove tilsmagning.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Ivan Riordan Boll
Foto: Ivan Riordan Boll

Enebær er essentielt for gin, men herfra kan man gå mange veje. Prøv f.eks. koriander, kanel og muskat.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

I mere end 40 år har jeg dyrket min store lidenskab for hjemmelavet kryddersnaps, og sidste sommer kom så pludselig en ny nørdet åbenbaring til mig: Hvorfor ikke prøve at lave sin egen gin, når nu gin er så populært.

Jeg begyndte altså i sommer, og nu har jeg fået samlet noget erfaring og efterhånden fået lavet 10 varianter på forskellige urter og bær. Lidt cool at kunne servere sin egen gin for gæster, og hvis det er rigtig nørdet, har man også lavet sin egen tonicvand.

Bliv en del af Politikens madunivers!

🥦🌽🥕🥒🍉🍎🍓

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce

Læs mere