0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Opskrifter: Mad fra magiske Marrakech

Ditte Ingemann byder på tagine, couscous og mandelkage fra det marokkanske køkken.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Ditte Ingemann
Foto: Ditte Ingemann

Smagene i denne kage er for mig lig med Marokko – du kan ikke rejse til Marrakech uden at blive mødt af den skønne duft af orangeblomstvand.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Klokken er 5:12, og jeg vågner ved den arabiske morgenbøn, som bliver spredt over hele byen fra de store højtalere. Efter bønnen er færdig, står jeg op og åbner mine vinduesskodder i mit lille værelse i den smukke riad midt i den marokkanske medina og bliver straks mødt af fuglefløjt og knebren fra de mange storke, som sidder på taget.

Jeg er rejst til Marrakech sammen med madskribent og tv-vært Anne Hjernøe, hvor vi skal afholde workshop i madlavning, fotografering og foodstyling. 8 dage i madens tegn med magiske Marrakech som vores kulisse. Byen er et sansebombardement af farver, lys, dufte, smage og lyde, og det er svært ikke at forelske sig en smule blot efter nogle få timer.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Læs mere