Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Stine Christiansen
Foto: Stine Christiansen

Sæsonen for asparges lakker mod enden, men her optræder de med noget af alt det andet gode friske og grønne, der tager over ved midsommer.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Mad til Sankt Hans: Grøntsagsdronningens havevenlige midsommermenu

Mette Helbæk elsker den lyse midsommer og kommer her med en menu, der passer til årstiden og hvor du ikke skal bruge meget tid i køkkenet. Oplagt til Sankt Hans på fredag.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

I mit køkkenunivers findes der uendeligt mange mikrosæsoner, og ingen er som midsommer. Vi har endnu ikke helt forstået, at sommeren faktisk rigtig er her, og bliver stadig overstadigt glade over lidt, selvom vi snart nærmer os den tid på året, hvor vi begynder at blive forvænte og brokke os over det danske sommervejr.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden