Øjet er det allerførste, vi smager med, og farver spiller en afgørende rolle for vores smagsoplevelse – og for vores forventninger til den. Mens gul forbindes med syrlighed, associeres rød med modenhed og sødme. Vi bliver derfor lynhurtigt fristede, når vi får øje på kager med solmodne, røde bær. Heldigvis boltrer vi os lige nu i ribs, hindbær, kirsebær og jordbær og har rig mulighed for at bage, nyde og servere lokkende, røde kager.
I dag får du opskriften på en rødstribet islagkage, en lyserød moussekage og en rødprikket blondie. Islagkagen kræver en ismaskine og lidt tålmodighed. Til gengæld er resultatet virkelig ventetiden værd. Moussekagen udfordrer muligvis dine husblas-skills, men vækker opmærksomhed og begejstring på ethvert kagebord. Blondien er lynhurtig at smække sammen. Til gengæld er den også lynhurtigt væk igen.
Jeg håber sådan, du har lyst til at kaste dig over dem. Rigtig rød fornøjelse!
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter
Få det store overblik for 1 kr.
Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.
Læs mereEr du under 30 år og udeboende? Få halv pris her
Allerede abonnent? Log ind