Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Maja Vase
Foto: Maja Vase

Den saftige mazarinbund toppet med hindbærmousse og friske bær og blomster er en lyserød og sommerlækker sag, der forsvinder, før man får talt til tre.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Opskrifter: Maja Vases søde sommerfristelser

I denne uge hylder vi sommerens søde, røde bær og fylder dem i tre delikate kager.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Øjet er det allerførste, vi smager med, og farver spiller en afgørende rolle for vores smagsoplevelse – og for vores forventninger til den. Mens gul forbindes med syrlighed, associeres rød med modenhed og sødme. Vi bliver derfor lynhurtigt fristede, når vi får øje på kager med solmodne, røde bær. Heldigvis boltrer vi os lige nu i ribs, hindbær, kirsebær og jordbær og har rig mulighed for at bage, nyde og servere lokkende, røde kager.

I dag får du opskriften på en rødstribet islagkage, en lyserød moussekage og en rødprikket blondie. Islagkagen kræver en ismaskine og lidt tålmodighed. Til gengæld er resultatet virkelig ventetiden værd. Moussekagen udfordrer muligvis dine husblas-skills, men vækker opmærksomhed og begejstring på ethvert kagebord. Blondien er lynhurtig at smække sammen. Til gengæld er den også lynhurtigt væk igen.

Jeg håber sådan, du har lyst til at kaste dig over dem. Rigtig rød fornøjelse!

Blondie med ribs

Maja Vase
Foto: Maja Vase

Hindbærmoussekage med mazarin

Maja Vase
Foto: Maja Vase

Hindbærislagkage

Maja Vase:
Foto: Maja Vase:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden