0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Opskrifter: Jordbær i grønt og hvidt

De danske jordbær er et vidunderligt bevis på, at sommeren er kommet. En ny måde at nyde dem på er at inddrage de umodne grønne og hvide jordbær.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Carsten Kyster
Foto: Carsten Kyster

Jordbærret er fantastisk og alsidigt, og det er med at udnytte den danske jordbærsæson, så vidt muligt, inden den slutter.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Hvert år venter vi spændt på, at sommeren kommer – og det gør den jo næsten altid. Sammen med de danske jordbær, som er en indikator for, at nu er sommeren vitterlig begyndt.

I år begyndte sæsonen for selvpluk 10. juni. Pluk selv-jordbær finder man mange steder i landet; min egen favorit er Svanholm i Jægerspris.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce