Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Carsten Kyster
Foto: Carsten Kyster

Jordbærret er fantastisk og alsidigt, og det er med at udnytte den danske jordbærsæson, så vidt muligt, inden den slutter.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Opskrifter: Jordbær i grønt og hvidt

De danske jordbær er et vidunderligt bevis på, at sommeren er kommet. En ny måde at nyde dem på er at inddrage de umodne grønne og hvide jordbær.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Hvert år venter vi spændt på, at sommeren kommer – og det gør den jo næsten altid. Sammen med de danske jordbær, som er en indikator for, at nu er sommeren vitterlig begyndt.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden