0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Her er den ukendte restaurant, der pludselig møvede sig ind blandt Geranium og AOC

Da madguiden White Guide udkom i sidste uge, havde den en gedigen overraskelse i sin top 10 over Danmarks bedste restauranter.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Sune Højrup Bencke
Foto: Sune Højrup Bencke

Brian Pedersen er både ejer og køkkenchef på private- og social-dining-restauranten Atelier 85 i nordsjællandske Kvistgård. En helt ny restaurant med kun 10 pladser.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Kvistgård.

En flække i Nordsjælland i yderkanten af Helsingør Kommune. En by, der ved kommunalvalget for nylig havde 912 stemmeberettigede sjæle, og mest er kendt for sin Bandidos-borg (der nu er flyttet til Helsingør), det store Rudolf Steiner-miljø samt den omfattende lossepladsbrand i 2011.

Bliv en del af Politikens madunivers!

🥦🌽🥕🥒🍉🍎🍓

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce

Læs mere