0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Nu kommer det veganske hakkekød

Om få uger vil du kunne købe friskhakket plantefars i Netto, Bilka og Føtex. Det skal give almindelige danskere et nemt produkt til deres kødfri dag. »En verdenssensation«, mener vegetarisk forening.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Der kommer en ny kødefterligning, der er lavet af grønsager.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det kommer til at ligge i køledisken ved siden af det hakkede oksekød, koste 25 kroner for 400 gram og vil kunne bruges til nogenlunde det samme som almindeligt hakket oksekød: hakkedrenge, spaghetti med kødsovs, lasagne og andet i den dur. Det ligner også hakket kød, når det ligger i foliebakken i lange tynde strimler. Farven er rød, om end mere hen ad hakket vildtkød end lyserødt oksekød.

Men produktet Naturli’ Hakket er lavet udelukkende af planter: hvede og soja til at give struktur og protein, rødbede til at give rød kødfarve, kokosolie til at give fedt og en blanding af mandler, tomat og karljohansvampe til at give umami-smag– smagen af noget kødagtigt. Derudover en række tilsætningsstoffer til at holde ’kødet’ stabilt.

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Annonce

Læs mere