Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Eva Helbæk
Foto: Eva Helbæk
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Nem gæstemad med simregryde og sprødt grønt

Mette Helbæk skåler vinteren farvel med et gæstebud, hvor alle kan være med.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Der er meget stor forskel på vinter og sommer i skoven i svenske Bohult, hvor vi bor. Om sommeren ligger vi vandret med vores restaurant, Stedsans in the Woods, og har personale til at tilberede vores mad. Men om vinteren, når frosten, mørket og sneen sætter ind, lader vi op. Og så bliver der lavet mad.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden