Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Foto: Ditte Ingemann
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

6 opskrifter: Til en utraditionel påskefrokost

Påsken venter rundt om hjørnet, men hvad skal serveres på tallerkenen?

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Sild, æg, snaps og lam - alle hører til når påsken skal fejres. De fleste spiser sig igennem utallige madder med karrysild, drukner nærmest i kryddersnaps og gnasker det ene stykke lammekød efter det andet i sig. Og selvom det er lækkert, får man altså også lyst til at spice den klassiske middag op.

Opret en profil, og få fri adgang til Politiken under valgkampen

Alle skal have mulighed for at træffe et oplyst valg, så derfor giver vi fri adgang til alle under hele valgkampen.

Opret profil

Annonce

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden