Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
David Loftus
Foto: David Loftus
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Opskrifter: Stik hovedet ind i 'Tusind og én nats eventyr'

Ditte Ingemann og Anne Hjernøe har en fælles passion for mad med varme krydderier. Det er blevet til bogen 'Krydret', som du her får en smagsprøve fra.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Det er ingen hemmelighed, at vi altid har været begejstrede for små krydrede retter fra hele verden. Både det nordafrikanske, det mellemøstlige og det arabiske køkken elsker vi at arbejde med, og vi har stor respekt for de mange spændende råvarer og krydderier, der hører naturligt hjemme på de breddegrader.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden