Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Mange steder i landets parker og skove står løget med den umiskendelige duft og smag af hvidløg og putter sig, ofte lidt i skyggen, og gerne hvor jorden er løs.
Foto: Eva Helbæk Tram

Mange steder i landets parker og skove står løget med den umiskendelige duft og smag af hvidløg og putter sig, ofte lidt i skyggen, og gerne hvor jorden er løs.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Frokost i det grønne: Pluk ramsløg, og gå i køkkenet

Når solens stråler for alvor varmer jorden op, dukker ramsløgene op. Efterhånden modtages de af madelskere med samme gensynsglæde og kærlighed som stenbiderrognen og de første asparges. Her serverer kokken Nicolai Tram dem i fire retter, som du med fordel kan tage med ud i forårssolen.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Ramsløg er i sandhed blevet allemandseje, og på denne årstid finder man dem ofte fint pakket ind i plastfilm og -bakker i supermarkedet. Men det er absolut anbefalelsesværdigt at hente sine egne ramsløg, for da er de både gratis og smager af meget mere.

Opret en profil, og få fri adgang til Politiken under valgkampen

Alle skal have mulighed for at træffe et oplyst valg, så derfor giver vi fri adgang til alle under hele valgkampen.

Opret profil

Annonce

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden