0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Her er superråvaren, der giver januar et los i løgene

Endelig januar, måneden, hvor løget får sin egen scene, mens de andre råvarer er gået i vinterhi. Det er råt og skarpt, frisk og saftigt, sprødt eller blødt, tæt og sliksødt.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Eva H. Tram
Foto: Eva H. Tram
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Som madmennesker er vi strengt disponeret for at styre uden om jordbær i januar og fnyse ad udvalget af asparges på supermarkedets hylder i de kolde vintermåneder. For vi har jo lært, at det er bedst for smagen, naturen, økonomien og sundheden at spise sæsonens råvarer.

Med det in mente bydes vi så velkommen til slutningen af januar og bliver nødt til at spørge: Kan det blive meget værre?

Her må vi sande, at de første asparges, de friske tomater og de spæde karotter med top endnu blot er et fjernt fatamorgana. Hvis vi skal leve i overensstemmelse med sæsonerne, kræver det både nærmest overmenneskelig tålmodighed og en høj grad af kreativitet lidt tid endnu.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce