0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Her er indkøbslisten til madplanen uge 14

Indkøbslisten gælder til madplanen 30. marts-5. april.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Ditte Valente
Arkivfoto: Ditte Valente
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Kød

200 gram kalvelever

Grønt

3 løg
2 rødløg
2 hvidløg
6 skalotteløg
5 friske røde chilier
1 grøn chili
4 blommetomater
2 mellemstore kartofler
6 mellemstore auberginer
2 gulerødder
3 grønne peberfrugter
1 squash
2 citroner (mindst en skal være økologisk)
2 bundter persille
1 bundt koriander
frisk oregano

Mejeri

2 kugler frisk mozzarella a 125 g
yoghurt naturel
en pakke gær
en halv sødmælk
usaltet smør
en lille bakke æg (du skal bruge 2)

Andet

1 dåse grofthakkede tomater (400 g)
1 lille dåse tomatpure
tomatsauce
en pose røde eller gule linser
500 g udblødte hvide cannellinibønner
1 dåse kikærter à 400 g, skyllede og afdryppede (drænet vægt 240 g)
500 g tørrede kikærter
120 g tahin
hønse- eller grøntsagsbouillon
pizzadej
fladbrød
8 bambusspyd
hvide sesamfrø
paprika
chiliflager
spidskommen
kanel
falafelkrydderi
7-krydderi
natron
sukker
hvedemel
salt
peber
olivenolie
æbleeddike
klar eddike

Annonce

Læs mere