0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

En svinedreng kigger tilbage på sin barndoms tyrkiske køkken: Få kok Umut Sakaryas nemme og grønne opskrifter

Selvom kokken bag Guldkroen er mest kendt for sovs, flæsk og dansktop, banker hans madhjerte stadig for barndommens linser og grønne retter. Her kan du prøve kræfter med Umuts anatolske køkken.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Marie Bentzon
Foto: Marie Bentzon
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Sesamfrøene giver knas og nøddesmag til dellerne.

Linsesuppen mætter godt og er meget udbredt i det tyrkiske køkken, hvor den hedder mercimek çorbası. Denne portion er mere end rigeligt til 4.

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Annonce

Læs mere