Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Columbus Leth
Foto: Columbus Leth

Makkerpar. Hyld og jordbær er som skabt for hinanden. Tina Scheftelowitz tryller med hyld- og jordbær-opskrifter.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Tina Scheftelowitz hylder blomsten og bærret - det perfekte makkerpar

Se opskrifter med hyld og jordbær. Hylden er lige sprunget ud, og de danske jordbær er på vej. Smagsmæssigt passer de fantastisk sammen.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Når hylden blomstrer, er jordbærrene på toppen. Smagsmæssigt passer de sammen: Det sursøde jordbær og den aromatiske, parfumerede hyldeblomst. Så det er oplagt, at kombinationen af jordbær og hyldeblomst går sin sejrsgang både i det søde og salte køkken.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden