Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

    Pernille Harder blev topscorer i den tyske Bundesliga med sin klub VfL Wolfsburg.
Foto: Efrem Lukatsky/AP

Pernille Harder blev topscorer i den tyske Bundesliga med sin klub VfL Wolfsburg.

Sport
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Sportens julekalender: Verdens (måske) bedste overgår sig selv

Frem mod jul præsenterer Politikens sportsredaktion de 24 største enkeltstående danske sportspræstationer på den internationale scene i 2018.

Sport
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Karrieren har allerede vist, at Pernille Harder er blandt de bedste fodboldspillere i verden. Måske endda den bedste. Godt nok tabte hun afstemningen om Ballon d’Or til norske Ada Hegerberg med sølle seks stemmer, men det valg affødte også en del kritik.

Således pegede den engelske avis for nylig på midtjyden til verdens bedste, mens Det Europæiske Fodboldforbund tidligere på året kårede Harder til Europas bedste spiller.

Og det er bestemt heller ikke tilfældigt, at 26-årige Pernille Harder rager op på det globale fodboldlandkort.

Som den første dansker nogensinde blev hun i sommer topscorer i den tyske Bundesliga med 17 træffere i 22 kampe. Det skete i en sæson, der ud over et tysk mesterskab også kastede en finalekamp i Champions League af sig med VfL Wolfsburg.

Selv om Harder og Wolfsburg tabte finalen efter forlænget spilletid til franske Lyon, så manifesterede holdet sig i den europæiske elite.

Og Harder fortsætter sit målorgie. Både i Bundesligaen og i Champions League. I den sidstnævnte turnering har landsholdets spydspids allerede scoret 6 gange i 4 kampe i denne sæson - og den bedrift har været medvirkende til, at Wolfsburg nu kan se frem til revanche mod Lyon til marts, når kvartfinalerne i Champions League fløjtes i gang.

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden