Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Lars Poulsen
Foto: Lars Poulsen

Med Adolfo Sormani som træner rykkede Vejle op i Superligaen, hvor det er blevet til 4 sejre i 24 kampe og en sidsteplads.

Fodbold
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Vejles træner har sagt op med øjeblikkelig virkning

Adolfo Sormani er skuffet over pointudbyttet i Superligaen og vil have nye kræfter til at tage over.

Fodbold
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Som den femte Superligaklub i denne sæson skal Vejle Boldklub have ny træner.

Adolfo Sormani har efter halvandet år i klubbens opsagt sin stilling som cheftræner for Superligaens bundhold i skuffelse over, at Vejle ikke har fået flere point.

»Adolfo Sormani orienterede mig efter FCK-kampen og bad om at blive løst fra sin kontrakt, da han vurderede, at holdet havde brug for ny energi og inspiration for at sikre eksistensen i Superligaen. Den beslutning tog jeg og bestyrelsen til efterretning og har stor respekt for«, siger Vejle Boldklubs direktør, Henrik Tønder, til klubbens hjemmeside.

Vejle indledte 2019 med at vinde 2-0 over Sønderjyske, men siden er det blevet til nederlag til OB (0-1), FC Nordsjælland (1-3) og FC København (0-2).

I alt er det blevet til 4 sejre, alle på hjemmebane over Hobro, Esbjerg, AC Horsens og Sønderjyske, i de 24 kampe i Superligaen efter sidste sæsons oprykning.

»Det handler for mig alene om at levere resultater, og jeg er skuffet over, vi ikke har fået flere point ud af vores indsats. Det er en utrolig stærk spillertrup med stor kvalitet. Jeg tror, der skal nogle nye kræfter til, der kan forløse potentialet. Derfor meddelte jeg klubben, at jeg gerne ville stoppe, og jeg er glad for, at de har lyttet til mit ønske. Det kan forhåbentligt give det boost, der kickstarter den kvalitet, der er i truppen og sikre point. Og i den sidste ende overlevelse«, siger den 53-årige italiener til klubbens hjemmeside.

Vejle vil udpege Adolfo Sormanis efterfølger onsdag.

Tidligere på sæsonen har AaB fyret Morten Wieghorst, Hobro har fyret Allan Kuhn og Brøndby har fyret Alexander Zorniger, mens Jess Thorup forlod FC Midtjylland for at tiltræde et job i belgiske Gent.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden