Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Foto: Richard Shotwell/AP/Robin Parker/Sportimage (Cal Sport Media via AP Images)
Klummer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Dette er en klumme. Klummen er udtryk for skribentens holdning.


En god dag for Carrie Underwood - og en dårlig dag for Saido Berahino

Politiken kårer hver dag, hvem der har haft en god dag - og hvem der har haft en dårlig dag.

Klummer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

En god dag for ...

Carrie Underwood er et af de mest lysende eksempler på, at der faktisk kan komme en storslået karriere ud af at vinde et talentshow på tv. Den nu 35-årige countrysanger vandt i 2005 fjerde sæson af ’American Idol’ og forvandlede den spontane succes til en langtidsholdbar en af slags.

Det har hun netop bekræftet ved at blive den første kvinde fra countrybranchen med fire førstepladser på den amerikanske hitliste Billboard Hot 100, efter at hendes sjette album, ’Cry Pretty’ – titelnummeret er i sig selv fremragende – er røget til tops.

I betragtning af at hun i fredags fik sin stjerne på Hollywood Walk of Fame og efter tre ufrivillige aborter nu er vellykket gravid med sit andet barn, har Carrie Underwood utvivlsomt mere end blot én god dag i denne tid.

En dårlig dag for ...

Saido Berahino har fået en oplevelse noget ud over det sædvanlige af, hvad det vil sige at blive far. Fodboldspilleren fra Stoke City står ved, at han er blevet det to gange i løbet af seks uger, men bliver til gengæld ret stram i masken, når en tredje kvinde nu påstår, at hun også inden for samme tidsramme har født den 25-årige angribers barn.

Ifølge en række engelske medier fødte Saido Berahinos tidligere forlovede sønnen Costa 30. maj, mens hans nuværende kæreste fik datteren Aniya Marie 17. juli. En tidligere barndomsven har nu meddelt, at hun 15. juli blev mor til et barn undfanget i tættest muligt samarbejde med fodboldspilleren med rødder i Burundi, men i den sammenhæng sætter Saido Berahino altså foden ned og har sat advokater til at tilbagevise påstanden.

 • Ældste
 • Nyeste
 • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør Politikens valg-podcast: En uge med store overraskelser og et ungdomsoprør
  Hør Politikens valg-podcast: En uge med store overraskelser og et ungdomsoprør

  Henter…

  Politisk kommentator Kristian Madsen og politisk redaktør Anders Bæksgaard samler op på ugens vigtigste valg-begivenheder.

 • Skyline, København.

  Politikere i Københavns kommune sagde i denne uge nej tak til H.C. Andersen Adventure Tower, som ifølge planen skulle ligge i Nordhavn og række 280 meter op i luften. Det var alligevel for højt, men de seneste årtier er de høje huse faktisk begyndt at skyde i vejret igen. Hvorfor er de tilbage? Og hvad sker der med en by, når dens huse bliver højere end kirkespir og rådhustårne?

 • Du lytter til Politiken

  Julian Assange og turen nedad
  Julian Assange og turen nedad

  Henter…

  WikiLeaks-stifteren Julian Assange blev i årevis hyldet for at starte en demokratisk revolution med sin whistleblower-platform. Siden da er han stukket af fra anklager om voldtægt i Sverige og blevet beskyldt for at samarbejde med russerne. Han har haft politisk asyl på Ecuadors ambassade i London i syv år, men i sidste uge blev han smidt på porten og anholdt af det britiske politi. Er Assange en helt eller en skurk? Og hvordan ser fremtiden ud?

Forsiden