Kokken Christian Puglisi mener, at Landbrug & Fødevarer maler et glansbillede af dansk landbrug.
Foto: CHRISTENSEN MATHIAS

Kokken Christian Puglisi mener, at Landbrug & Fødevarer maler et glansbillede af dansk landbrug.

iBYEN

Michelin-kok kritiserer Landbrug & Fødevarer: »Man pynter en kage, der ikke smager særlig godt«

I aften uddeles der Michelin-stjerner til de bedste restauranter i Norden. Det har fået hovedsponsoren Landbrug & Fødevarer til at gå på charmeoffensiv, mener Christian F. Puglisi fra restaurant Relæ. Men bag de fine hensigter vil de bare sælge flere røde pølser.

iBYEN
FOR ABONNENTER

Madosen på de danske restauranter sitrer af lidt mere end smør og ekstra jomfru olivenolie i disse timer. En anelse spænding har formentlig sneget sig ind.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce