John Michael Jensen havde i flere år en pølsevogn foran Hovedbanegården, men rykkede sidste år ind på en fast adresse i Kødbyen. I 2015 vandt han Ibyen-prisen for årets bedste takeaway.
Foto: Arkivfoto: Cicilie S. Andersen

John Michael Jensen havde i flere år en pølsevogn foran Hovedbanegården, men rykkede sidste år ind på en fast adresse i Kødbyen. I 2015 vandt han Ibyen-prisen for årets bedste takeaway.

iBYEN

Internationalt rejsemagasin: Johns pølsebiks er en af Københavns bedste restauranter

De internationale medier har fået øjnene op for, at København kan mere end Noma, Geranium og alle de andre dyre michelinrestauranter.

iBYEN

De internationale medier har længe haft et godt øje til den københavnske restaurantscene. Og med den københavnske restaurantscene er der selvfølgelig tale om alle de dyreste, fineste restauranter i hovedstaden Noma, Amass, AOC, Kadeau, Geranium, den slags.

Men nu er det, som om de udenlandske medier begynder at få blik for, hvor mange andre gode og mere prisvenlige spisesteder, der er i København.

For eksempel har Forbes Magazine i denne uge inkluderet den mexicanske restaurant Sanchez i Istedgade på deres liste over 10 steder, man bør spise i 2019. I hele verden, altså.

Rosio Sanchez' mexicanske restaurant i Istedgade er blevet anbefalet af Forbes som en af de 10 mest spændende steder at spise i 2019. I hele verden, altså.
Foto: Finn Frandsen

Rosio Sanchez' mexicanske restaurant i Istedgade er blevet anbefalet af Forbes som en af de 10 mest spændende steder at spise i 2019. I hele verden, altså.


Og rejsemagasinet Condé Nast Traveller har netop offentliggjort en liste med deres bud på de 22 bedste restauranter i København. Her er alle michelinrestauranterne selvfølgelig med, klart nok, men de har også givet plads til mere uformelle spisesteder.

Blandt dem er førnævnte Sanchez, men også et sted som Johns Hotdog Deli i Kødbyen.

»Her finder du ikke fornemme nynordiske serveringer; tværtimod faktisk«, skriver CN Traveller om den populære pølsepusher:

»Men lad dig ikke narre af den uprætentiøse indretning; maden her er uhyrlig god, og ingredienserne er alle af høj kvalitet«.

Den hippe mad- og vinbar La Banchina på Refshaleøen er også med på listen, ligesom det lille Vesterbro-sted Ancestrale er det.

Hos Ancestrale er det vinen, der er i centrum, men de serverer også mad. Og gør det så godt, at CN Traveller mener, det er et af de 22 bedste steder i København.
Foto: Nanna Navntoft

Hos Ancestrale er det vinen, der er i centrum, men de serverer også mad. Og gør det så godt, at CN Traveller mener, det er et af de 22 bedste steder i København.

Der blev også plads til kokken Frederik Bille Brahes luksuskantine i Charlottenborg, Apollo Bar, og endelig den anmelderroste Admiralgade 26.


Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce