0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Kold blomkålssuppe med hakkede mandler

Rå og lækker kold suppe – som er nem og hurtig at tilberede. Det er en skøn suppe, og så er blomkål jo en cool kål, som man burde bruge meget mere.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Columbus Leth
Foto: Columbus Leth

Rå kost. Denne suppe tilberedes af rå blomkål. Hvis man erstatter den med broccoli, skal kålen have opkog, inden den blendes med de øvrige ingredienser.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

2. Blend det hele godt sammen med resten af ingredienserne, og smag til med salt og eddike. Lad suppen trække et par timer. Den skal blendes igen lige inden servering og kan eventuelt fortyndes med æblejuice. Anret suppen i kolde skåle eller glas, og drys med hakkede mandler eller brødcroutoner.

TIP

Denne suppe kan fint tilberedes på andre kåltyper, f.eks. broccoli, det kræver bare, at du giver broccolien et opkog i 1-2 minutter.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts