0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Fire frygtløse succesbloggere giver den gas i køkkenet

Vennerne bag Gastromand.dk udgiver kogebog med 'no bullshit' blærerøvsmad.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Lasse Kofoed
Foto: Lasse Kofoed

Mandemad. Bloggen gastromand var egentlig en måde for de fire venner Anders Damm, Mads Schytte, Brian Lambæk og Klaus Kjeldsen at holde kontakten, efter de bosatte sig i hver deres ende af landet. I dag besøges bloggen cirka 250.000 gange om måneden.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Anders er samlingspunktet. Han kender Brian fra Sønderjylland, hvor de er vokset op sammen, Klaus fra tiden på Aalborg Universitet og Mads fra jobbet hos KMD. Mere eller mindre tilfældigt blev de fire mænd bragt sammen for godt fem år siden, og straks sagde det ’bum’, som Anders udtrykker det.

»Vi begyndte bare at snakke om mad og metoder og gadgets til køkkenet lige med det samme«.

De fire venner er Klaus Kjeldsen, Mads Schytte, Anders Damm og Brian Lambæk. Tilbage i studietiden i midten af 00’erne brugte de oceaner af timer sammen i deres små studenterkøkkener i Aalborg, hvor de alle fire var samlet et par år. Hvad de ikke vidste dengang var, at det skulle blive den spæde start på en kæmpe succes med bloggen Gastromand, der åbnede i 2010 og nu besøges cirka 250.000 gange om måneden, samt udgivelsen af deres første kogebog med titlen ’Gastromand – spis og drik som en mand!’, som rammer gaden i næste uge.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts