Hvis man har fulgt med på Bo Bechs instagramprofil de seneste måneder har man dagligt kunne følge med i kokkens spirrende kærlighed til USA og specielt New York.
Her har cheeseburgere fra The NoMad på Broadway, pizzaer fra den hypede pizzarestaurant Robertas i Brooklyn og kaviar hos Russ & Daughters i Houston sammen med hundredvis af andre knips dokumenteret kærligheden.
I over 150 dage har Bo Bech rejst rundt i det store land for at få inspiration. Ikke til en ny menu på hans nuværende restaurant Geist, men til et nyt pop-up koncept, som han starter i New York.
»New York har ikke brug for mig. Det er mig, der har brug for New York«, siger han i et interview med New York Times.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter
Bliv en del af fællesskabet på Politiken
Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.
Prøv nuEr du under 30 år og udeboende? Få halv pris her
Allerede abonnent? Log ind her