0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Bo Bech rykker til New York for at åbne en ny restaurant

En række pop-up arrangementer skal skabe grobund for Bo Bechs nye restaurant i New York.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Mathias Christensen
Foto: Mathias Christensen

Eventyr. Bo Bech vil nu skrive næste kapitel af sit kokkeeventyr i New York.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Hvis man har fulgt med på Bo Bechs instagramprofil de seneste måneder har man dagligt kunne følge med i kokkens spirrende kærlighed til USA og specielt New York.

Her har cheeseburgere fra The NoMad på Broadway, pizzaer fra den hypede pizzarestaurant Robertas i Brooklyn og kaviar hos Russ & Daughters i Houston sammen med hundredvis af andre knips dokumenteret kærligheden.

I over 150 dage har Bo Bech rejst rundt i det store land for at få inspiration. Ikke til en ny menu på hans nuværende restaurant Geist, men til et nyt pop-up koncept, som han starter i New York.

»New York har ikke brug for mig. Det er mig, der har brug for New York«, siger han i et interview med New York Times.

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter