Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Rune Pedersen
Foto: Rune Pedersen

Takeaway. Der findes ikke noget sundt takeaway-alternativ til den daglige madlavning. Glem de færdiglavede retter og gør dig i stedet umage i køkkenet, siger Spis&Bo's redaktør Mette Mølbak.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Mette Mølbak: Nem takeaway ødelægger måltidet

Spis&Bo redaktør Mette Mølbak har levet to uger med takeaway i stedet for den daglige madlavning.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

I sommer afslørede ernæringsekspert Per Brændgaard her i Spis&Bo, at han aldrig laver mad. Faktisk har han ikke lavet et måltid mad de seneste ti år, og pointen i hans ’bekendelse’ er, at alt for mange lider af stress omkring den daglige madlavning. At vi forsøger at leve op til en masse normer og være gode samfundsborgere, når vi pisker rundt i køkkenet for at lave et måltid fra bunden. For rundt omkring os er der takeawayalternativer, der faktisk både er sundere, bedre og billigere, påstår han.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden