Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Kokken og madskribenten Carsten Kyster viser dig hvor for fantastisk nemt det er at at lave juleanden. Kilde: Politiken

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Carsten Kyster giver 3 tips til en saftig and juleaften

Kokken Carsten Kyster steger and på tre måder, der alle byder på fordele og ulemper.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Man bliver nødt til at indse, at man ikke kan få det hele, når man laver andesteg til jul. Man kan ikke både få perfekt rosastegte bryster og perfekt sprøde lår, hvis man laver anden på gammeldags facon. Når lårene er færdige, vil brysterne være godt gennemstegt. Til gengæld kan du få vidunderlig snasket fyld og en kraftfuld fond.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden