0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Det er ikke nok at stikke en rosmarinkvist op i røven på en kylling

Danske supermarkedsslagtere prøver at efterligne sydens torvemarkeder. Og fejler fuldstændig.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
FRANDSEN FINN
Foto: FRANDSEN FINN

Håbløst. Mange supermarkeder mangler basal faglighed.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Til jul stod jeg og gloede på slagterens hjemmelavede grisesylte nede i min lokale Meny, en butik, jeg egentlig holder ret meget af. Sylten så god ud, men der var ingen ingrediensliste på – den var jo ifølge skiltet ’hjemmelavet’ – og der var en ting, jeg måtte vide:

»Er der gluten i den her? Jeg får et familiemedlem på besøg, der har cøliaki« - altså ikke mode-glutenforskrækkelsen, men ægte glutenallergi af den slags man bliver alvorlig syg af.

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Annonce

Læs mere