0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

I Sydney taler man om tiden før og efter Noma

Siden januar har Noma med René Redzepi i spidsen imponeret og begejstret Australien. Og Redzepi? Næste mål er den tredje michelinstjerne i Danmark.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Jason Lucas, pr-foto
Foto: Jason Lucas, pr-foto

Australien. I de sidste 10 uger har Noma fungeret som pop up-restaurant i Sydney.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Sidste år stod Redzepi med et problem. Han ville flytte Noma til Australien i 10 uger, men det var umuligt at finde et sted at være. Han var tæt på at opgive projektet. Drømmen om at finde et sted ude i naturen var for dyr, fordi det hele skulle bygges op fra grunden. Og selv i Sydney var det vanskeligt at finde lokaler. Den eneste praktiske mulighed var, at Noma skulle ligge i et kasino.

»De ville gerne have os, og de var helt vilde«, siger René Redzepi.

»Men bare tanken om det – det er slet ikke noget, der tiltaler mig. Altså ... Skulle vi være på fjerdesalen i et kasino? Øh, nej«, siger René Redzepi.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts