0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Danske topkokke indtager New York

Mød tre kokke og en brygger, der lige nu sætter deres vidt forskellige præg på byen, hvor der er plads til alt - undtagen stilstand.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Indtog. Claus Meyer er en af de danske kokke, der satser stort i New York. Foto: privat

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

New York har verdens mest intense restaurantscene, og konkurrencen findes næppe hårdere andre steder i verden.

Mulighederne virker som en magnet på sværvægterne i dansk gastronomi, der i stor stil flytter til The Big Apple. Mød tre kokke og en brygger, der lige nu sætter deres vidt forskellige præg på byen.

Lige nu: Åbner i april restauranten Agern og senere madhallen Great Northern Food Hall på Grand Central Station på Manhattan. Åbner også Meyers Bageri i Williamsburg og en madskole for socialt udsatte i den belastede bydel Brownsville.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce