0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Thomas Rode: Sådan bliver det billige løg ren gourmet-mad

Lær hvordan du forvandler køkkenets billige basisvare til en himmelsk spise.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Thomas Rode viser hvordan du hakker løget perfekt Kilde: politiken.tv / Foto: Peter Vintergaard. Klip: Henrik Haupt

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

En af supermarkedets billigeste grøntsager er løget - men løget er også den mest basale ingrediens i meget mad. Derfor gælder det om at behandle løg med respekt. Et perfekt hakket løg kan gøre forskellen på om maden lykkes eller ej. Derfor viser mesterkok Thomas Rode her genvejen til det perfekt hakket løg. Men han viser også, hvordan du laver bløde løg på en måde som vil imponere de fleste en almindelig onsdag aften.

1. Find en pande frem. Kom fedtstof på. Det bedste at stege i er animalsk fedt. For eksempel baconfedt, da det kan tåle meget høj varme uden at branke.

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce

Læs mere