0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Rødbedejuice og gulerødder skal redde udkantskommunen Odsherred

Et stort sats på lokale fødevarer og en ny kokkeuddannelse skal vende skuden, og skabe vækst og fremgang i Odsherred.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Peter Hove Olesen
Foto: Peter Hove Olesen

Rødbeder, der bliver til juice, er et af de produkter, der kan være med til at vende afvikling til udvikling i Odsherred.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Mogens Bentsen kunne have været en af de mange svinebønder herhjemme, der lige nu er ved at drukne med en gæld på 50 millioner, fanget i en dødsspiral af faldende priser. Men en eller anden guddom holdt hånden over ham.

»Jeg var så heldig at få en allergi over for svinestøv, så jeg var nødt til at skille mig af med dem. Det er jeg godt nok glad for i dag«, griner Bentsen, en spinkel mand med kort skæg og stålbriller, da vi går igennem hans gamle svinestald.

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce

Læs mere