0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Sommermad med Politiken: Så nemt laver du din egen rabarbersaft

Hver dag i hele juli deler Politiken Mad en ny sommer-opskrift. 5. juli handler om hjemmelavede rabarberlækkerier.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Maja Vase
Foto: Maja Vase

Gode stænger. Rabarber er super nemme at omsætte til både saft og kompot.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

De står rundt omkring i mange haver. De syrlige rabarber. De er gode til både saft og kompot, og i denne opskrift slår kokken Carsten Kyster to fluer med et smæk, da han både får saft og kompot på samme tid.

Opskrift: Carsten Kyster

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce

Læs mere