Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Lars Dahlager
Foto: Lars Dahlager

Sprødt. Fordelen ved at slutte en lammesteg af på grillen er oplagt: Man får en fantastisk grillskorpe.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Topkokkens grillfavorit: Lav den nemmeste lammekølle

Det kan være svært at lave en steg på grillen, siger køkkenchef Claus Henriksen fra Dragsholm Slot. Start dem derfor i ovnen.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Claus Henriksen, køkkenchefen for Dragsholm Slot, driver en restaurant i gastronomisk topklasse, men han er også en af landets mest erfarne grillmaestroer. For når vejret er til det, tændes der op i grillen, og så serverer slottets bistro stort set kun grillmad.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden